Tegels

Toonzaal

Tegels, Natuursteen, Onderhoudsproducten

Laminaat

Laminaat, Onderhoudsproducten

Paesen TegelExpo.

Alles voor uw vloer en wand.

Naast de klassieke ruwbouwmaterialen bieden wij ook diverse soorten tegels en vloerbekleding aan onder onze afdeling TegelExpo.

Als TegelExpo voorzien wij een aparte toonzaal binnen onze bedrijfsgebouwen waar een compleet gamma aan vloer- en wandtegels, natuursteen en laminaat samen met andere decoratie kan bezichtigd worden voor de afwerking en verdere aankleding van de woning.

Niet alleen voorzien wij een gratis prijsofferte op basis van uw plan, maar ook gratis proefstalen voor het maken van uw keuze. Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide dienst na verkoop.

Door de nauwe relaties die wij door de jaren heen opgebouwd hebben, kunnen wij u zeer scherpe voorwaarden aanbieden voor elk van onze producten. Diverse artikelen worden door ons dan ook rechtstreeks geïmporteerd van bij de fabrikant.

Wij leveren onze bestellingen waterdicht verpakt af en kunnen hierbij rekenen op de volledige ondersteuning van onze transportplanning. Hierdoor kunnen wij dezelfde troeven uitspelen bij het leveren van tegels en toebehoren als bij het leveren van bouwmaterialen, namelijk een snelle en correcte levering onder vrijwel alle omstandigheden.

Ook kan u bij ons terecht voor diverse onderhoudsproducten voor het onderhouden, opfrissen of poetsen van uw vloer- en wandtegels, natuursteen of laminaat.

Graag adviseren wij u bij uw keuze, maar u kan ook vrijblijvend een bezoek aan onze toonzaal brengen.

U vindt onze TegelExpo op de eerste verdieping van onze gebouwen te Linde Peer. Gemakkelijk bereikbaar via trap of lift.

Paesen BouwExpo - Toonzaal Tegels
Paesen BouwExpo - Toonzaal Tegels
Paesen BouwExpo - Toonzaal Tegels

Meer info of een afspraak?