Paesen Tegel-Expo NV
Steenweg Linde 55
3990 PEER

Tel : 011 66 55 54
Fax : 011 66 55 56
Email : tegelexpo@paesen.be

Tegel-Expo
Algemeen Tegel-Expo

tegel-expo-toonzaal04Naast de klassieke ruwbouwmaterialen bieden wij ook diverse soorten tegels en vloerbekleding aan onder onze afdeling Tegel-Expo.

Als Tegel-Expo voorzien wij een aparte toonzaal binnen onze bedrijfsgebouwen waar een compleet gamma aan vloer- en wandtegels, natuursteen, parket en laminaat samen met andere decoratie kan bezichtigd worden voor de afwerking en verdere aankleding van de woning.

Niet alleen voorzien wij een gratis prijsofferte op basis van uw plan, maar ook gratis proefstalen voor het maken van uw keuze. Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide dienst na verkoop.

Door de nauwe relaties die wij door de jaren heen opgebouwd hebben, kunnen wij u zeer scherpe voorwaarden aanbieden voor elk van onze producten. Diverse artikelen worden door ons dan ook rechtstreeks ge├»mporteerd van bij de fabrikant.

tegel-expo-toonzaal06Wij leveren onze bestellingen waterdicht verpakt af en kunnen hierbij rekenen op de volledige ondersteuning van onze transportplanning. Hierdoor kunnen wij dezelfde troeven uitspelen bij het leveren van tegels en toebehoren als bij het leveren van bouwmaterialen, namelijk een snelle en correcte levering onder vrijwel alle omstandigheden.

Ook kan u bij ons terecht voor diverse onderhoudsproducten voor het onderhouden, opfrissen of poetsen van uw vloer- en wandtegels, natuursteen of parket.

Graag adviseren wij u bij uw keuze, maar u kan ook vrijblijvend een bezoek aan onze toonzaal brengen.

U vindt onze Tegel-Expo op de eerste verdieping van onze gebouwen te Linde Peer. Gemakkelijk bereikbaar via trap of lift.