Paesen Bouw-Expo NV
Steenweg Linde 55
3990 PEER

Tel : 011 66 55 50
Fax : 011 66 55 52
Email : info@paesen.be

Bouw-Expo Gratis offerte van uw bouwplan met deskundig advies
Gratis offerte van uw bouwplan met deskundig advies

OffertesOm een totaalbeeld te krijgen van de kostprijs van uw bouwplannen kan u bij ons gratis en geheel vrijblijvend een volledige prijsofferte laten berekenen.

Na enkele eenvoudige stappen zal u een duidelijk beeld krijgen van de materiaalkosten en de eventuele opties vergelijken.

  • Tijdens een bezoek aan onze toonzaal kan u samen met onze medewerkers uw bouwplan overlopen en verschillende mogelijkheden of opties bekijken. Waar nodig zullen zij u ook met deskundig advies antwoorden op uw vragen of bijstaan in uw keuzes.
  • Op basis van de overlopen informatie zullen wij een volledige, gedetailleerde offerte uitwerken, deze kan dan worden opgehaald op een afgesproken datum.
  • Bij afhaling van uw offerte is er zoals steeds de ruimte om dit uitgebreid te bespreken met onze medewerkers.

Wij voorzien steeds ruim de tijd bij de bespreking van elk individueel bouwproject zodat u een compleet beeld krijgt van de gekozen materialen en opties, zodat er een weldoordachte keuze kan gemaakt worden.

Het spreekt voor zich dat wij uw bouwplannen steeds met de nodige zorg en discretie zullen behandelen.

Graag verwelkomen wij u in onze toonzaal te Linde Peer voor een blik op onze firma en het ruime gamma aan bouwmaterialen.